Even pauze en alles in een nieuw jasje!

Zo. Eindelijk weer eens een bericht op de website van Fernwee. Excuus voor het lange wachten op een update…. Afgelopen tijd ben ik bezig geweest met het bijschaven van de ontwerpen en het organiseren van een pop-up shop. Daarnaast nog meegedaan aan de super leuke pop-up Bazaar in Zwolle, een nieuw atelier ingericht en heerlijk vakantie gevierd. Inmiddels ben ik begonnen aan een lange pauze om straks in alle rust te kunnen zorgen voor ons tweede kindje. Maar nu eerst nog wat extra tijd om meer te schrijven over Fernwee en de website een update te geven!

Voor de vormgeving van m’n producten, ben ik op zoek geweest naar de juiste sfeer en kleuren voor Fernwee en heb fijner papier gevonden voor het drukken van de kaarten. De notebooks en blikken zijn nu voorzien van een sticker met fijne kleuren uit ecoline tekeningen en natuurlijk bedrukt met Fernwee tekst.

Daarnaast heb ik samen met collega Jojanneke de 2e editie van 3dagenRijckdom georganiseerd, deze keer tijdens het LOS-festival in het Havenkwartier in Deventer. We hadden een ontzettend toffe collectie werk van verschillende kunstenaars en ontwerpers in de pop-up shop en het was ook echt een geslaagde editie! Volgend jaar april gaan we weer open, maar misschien in die tussentijd ook nog wel een keer op een andere locatie…. Meer over Rijkdom en de pop-up shop, kun je lezen op www.rijckdom.com

Tijdens het 3dagenRijckdom evenement in Deventer en de Pop-up Bazaar in Zwolle afgelopen maand, heb ik de nieuwe vormgeving van Fernwee gepresenteerd. Ik was benieuwd naar de reacties van het publiek, er werd positief op gereageerd, dat was fijn! Inmiddels is er weer een hele voorraad nieuw werk richting Soortvanwinkel gegaan in Zwolle en ben ik voor atelier het Veltmuske op Ameland aan de slag gegaan met een serie kleine tekeningen op hout. Het is leuk om te doen en brengt wat meer kleur tussen alle pentekeningen en stempel letters. Misschien dat ik ook ga werken aan een serie die past bij de andere Fernwee-producten. To be continued….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s