pop-up shop!

Naast de producten die ik maak voor Fernwee, ben ik natuurlijk ook actief voor Rijckdom. Sinds februari runnen we tijdens het koopzondag-weekend een pop-up shop. Dit keer niet in het havenkwartier tijdens een evenement, maar elke maand een heel weekend in ons atelier aan de Lange Bischopstraat 11 in het centrum van Deventer.

Dit weekend zijn we ook geopend, de eerste dag zit er alweer op en ik heb er van genoten! Het is fijn om mensen te spreken en te vertellen over andermans en eigen werk. We hopen dat we de komende maanden steeds meer mensen kunnen verrassen met onze shop. Onder het motto ‘support your locals’ verkopen we niet alleen onze eigen producten, maar ook die van andere kunstenaars en creatieven uit de buurt.

De deelnemers variëren per weekend. Ze stellen zich op de website en facebookpagina van Rijckdom aan je voor. Wil je niets missen? Kom dan elke maand even langs tijdens het pop-up weekend!

Adres: Lange Bischopstraat 11, 1e verdieping –  Deventer (centrum)

Je kunt ons herkennen aan het confettibord buiten op straat.

Kun je ons niet vinden? De shop is gevestigd op de 1e verdieping, dus even een trap op 🙂 De trapgang zit tussen de volgende winkels: Jac Hensen en een naaimachinewinkel. Deze bevinden zich op de kruising met de Kleine Overstraat aan de kant van de Proosdijpassage.

Openingstijden: zaterdag en (koop)zondag 13-17 uur

De pop-up shop is open op onderstaande data:

1&2 april               6&7 mei       10&11 juni

1&2 juli                   8&9 juli(deventer op stelten)

5&6 augustus        2&3 september

31 september & 1 oktober

4&5 november     25&26 november

2&3 december      9&10 december     16&17december

We zijn overigens ook altijd op zoek naar interessante nieuwe deelnemers. Heb jij het idee dat je producten passen binnen het concept van de popupshops van Rijckdom? Meld je dan aan door een mail te sturen naar onderstaand mailadres. Je krijgt dan meer informatie over de voorwaarden van deelname. Meer informatie over ons concept kun je ook vinden op onze facebookpagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s