Mini warenhuis Kleine Freiheit en een nieuwe fernwee kaartencollectie

Sinds maart is atelier en mini warenhuis Kleine Freiheit open. Het is naast mijn werkplek aan huis ook het kleinste winkeltje van Deventer. Je kunt er werkelijk van alles vinden, van tandenborstel en wasmiddel tot sieraden en kleine kunstwerken. Fairmade&fairtrade zijn de basis voor het winkeltje en het werk van Fernwee ligt er natuurlijk ook. Eigenlijk heb ik zo een kleine etalage voor alles wat ik  maak. Door het uit het atelier te halen en in de winkel te presenteren, zie ik of iets werkt of niet. Ook de combinatie met andermans ontwerpen nodigt uit om te vernieuwen. Ondanks de drukte die het teweeg brengt, is het een fijne verandering voor Fernwee.
Wil je een keertje komen kijken? Het mini warenhuis is op vrijdag en zaterdag open van 11 tot 17 uur. En is daarnaast vooral online actief. Daar is de winkel 24/7 geopend 😉 Voor meer info over het concept en de prachtige producten nodig ik je uit om de website te bezoeken: www.kleinefreiheit.nl
Door alle werkzaamheden rondom de verhuizing van het atelier en het openen van het winkeltje, verdwenen de ontwerpen van fernwee wel wat op de achtergrond.
Maar inmiddels is er weer ruimte om nieuw werk te maken. Ik ben begonnen met alle ‘bestsellers’ onder de loep te nemen en me opnieuw af te vragen of iets nog past bij de visie van Fernwee. Met trots kan ik jullie vertellen dat alle kaarten nu op paperwise papier worden gedrukt. Ik ben ontzettend enthousiast over dit papier gemaakt van landbouwafval. Het was even spannend, want het papier heeft een andere structuur en kleur, maar ik ben erg blij met het resultaat. Het past beter bij wat ik wil vertellen en waar ik voor sta. (mooie eco-vriendelijke ontwerpen met een natuurlijke uitstraling)
De stempelkaarten met teksten onderscheiden zich hierdoor ook meer van de vele zwart/wit ontwerpen die je overal ziet.
De eerste serie ligt nu naast de witte kaarten in Zwolle bij Soortvanwinkel, daarnaast zijn  ze te koop bij Kleine Freiheit, in de winkel en online.
Hieronder een paar nieuwe en oude ontwerpen op het paperwise papier:

 

O! En ik heb zomaar kleur toegevoegd….;)
Wat vinden jullie van de nieuwe kaarten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s