info

Het verlangen naar het onbekende, de behoefte om te zwerven.

Fernwee.

Handgemaakt met aandacht voor de natuur, uniek of in kleine oplage.  

Tijdens mijn werk als beeldend kunstenaar, ontstonden er langs de zijlijn steeds meer producten die een eigen leven gingen leiden en dat vroeg om een nieuwe stap. Onder de naam Fernwee ben ik in 2015 gestart met de verkoop van sieraden, (woon)accessoires en papierwaren. Veel papierwaren is door mij met de hand gestempeld of geillustreerd. Voor de posters en kaarten is een gelimiteerde oplage gedrukt. De collectie bestaat uit tekeningen van mensfiguren, gestempelde teksten en illustraties van het ‘groen’ in en om het huis. De sieraden zijn veelal uniek, handgemaakt van klei, resten oud porselein of gevonden materialen uit de natuur. Soms verkoop ik een kleine serie producten die niet van mijn hand afkomstig is, maar welke past binnen het werk van Fernwee en inspiratie is geworden voor eigen werk, zoals de zwaluwserie.

Hergebruik en aandacht voor de natuur

Voor alle producten van Fernwee geldt dat ze met aandacht voor de natuur worden gemaakt of geselecteerd. De handgemaakte en bewerkte papierwaren zijn altijd gemaakt van gerecycled papier. Bij het drukwerk wordt gekozen voor een verantwoorde papiersoort met keurkmerk. Het porselein is brocante, verzameld op markten van over de hele wereld. Voor ‘tas in blik’ gebruik ik oude Davelaar koekblikken. Sieraden worden gemaakt van natuurlijke en/of hergebruikte materialen, onderdelen worden duurzaam ingekocht of hergebruikt.

De producten van Fernwee worden verkocht in verschillende winkels en zijn verkrijgbaar tijdens diverse evenementen. Kijk voor een actueel overzicht op de pagina waar te koop.

Voor vragen en opmerkingen over een product of mijn werk mag je altijd contact met me opnemen. Ik ben veel onderweg, dus voor een snelle reactie graag een berichtje sturen via what’s app (0641574013) of mailen naar annakarinaterhorst@hotmail.com

voor winkeliers / wholesale

Wilt u zelf de producten van Fernwee verkopen in uw webshop of winkel? Dat kan!      Voor meer info over de voorwaarden of een aanvraag van de productlijst kunt u mailen naar: annakarinaterhorst@hotmail.com

Toch liever persoonlijk contact? Op dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 14.00 uur.  telefoon: 06-41574013.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s