info

Het verlangen naar het onbekende, de behoefte om te zwerven.

Fernwee.

Handgemaakt met aandacht voor de natuur, uniek of in kleine oplage. Tijdens mijn werk als beeldend kunstenaar, ontstonden er langs de zijlijn steeds meer producten die een eigen leven gingen leiden en dat vroeg om een nieuwe stap. Onder de naam Fernwee ben ik in 2015 gestart met de verkoop van sieraden, (woon)accessoires en papierwaren. Veel papierwaren zijn met de hand gestempeld of geïllustreerd. Voor de posters en kaarten is een gelimiteerde oplage gedrukt. De collectie bestaat uit tekeningen van mensfiguren, teksten en illustraties van het ‘groen’ in en om het huis. De sieraden zijn veelal uniek, handgemaakt van klei, resten oud porselein of gevonden materialen uit de natuur. 

Hergebruik en aandacht voor de natuur
Voor alle producten van Fernwee geldt dat ze met aandacht voor de natuur worden gemaakt of geselecteerd. De handgemaakte en bewerkte papierwaren zijn altijd gemaakt van gerecycled papier. Bij het drukwerk wordt gekozen voor een verantwoorde papiersoort met keurkmerk. Het porselein is brocante, verzameld op markten. Voor ‘tas in blik’ gebruik ik oude koekblikken. Sieraden worden gemaakt van natuurlijke en/of hergebruikte materialen.

Voor vragen en opmerkingen over mijn werk mag je altijd contact met me opnemen. Voor een snelle reactie graag een berichtje sturen via what’s app (0641574013) of mailen naar annakarinaterhorst@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s